O nama

Istorija kompanije

Key4S doo Beograd osnovana je 2014. godine u Beogradu. Naš portfolio usluga čini projektovanje i izgradnja solarnih elektrana, konsulting usluge u oblasti informacionih tehnologija, poslovanja i  energetike, kao i izrada i održavanje softverskih rešenja.

Partner smo velikim i malim preduzećima, javnim i privatnim ustanovama kojima pružamo profesionalne usluge.

U našoj kompaniji su zaposleni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom koji se bave razvojem kompleksnih projekata i izazovnim rešenjima. Fleksibilnost, efikasnost i individualni pristup svakom klijentu osnovni su principi koje sledimo u radu.

Naši konsultanti i inženjeri su realizovali veliki broj razvojnih projekata u Ministarstvu poljoprivrede, Ministarstvu pravde, Ministarstvu državne uprave, organima državne uprave i lokalne samouprave. 

Naš tim konsultanata je učestvovao na projektima unapređenja poslovanja u velikom broju kompanija i banaka u Srbiji. 

U želji da pružimo naše usluge što širem krugu korisnika 2017. godine, proširili smo svoje poslovanje na teritoriju EU osnivanjem firme Key4s Global Consultig u Talinu, Estonija.

Misija

Nudimo vam rešenja po meri, od pojedinačnih solarnih panela do kompletnih fotonaponskih sistema – solarne elektrane. Već 10. godina Key4s kontinuirano oblikuje razvoj solarne energije kao izvora obnovljive energije.

Mi smo jedan od od pionira u Srbiji u oblasti solarne tehnologije i jedan od međunarodnih partnera u oblasti proizvodnje energije iz sunčeve svetlosti.

Kompanija Key4S je kompletan provajder sistema solarne energije koji nudi sve od konsultacija do održavanja pod jednim krovom. Bilo da se radi o izgradnji solarne elektrane u komercijalnom sektoru, industrijskom sektoru, javnom sektoru i privatnim domaćinstvima, Key4S Vam može pomoći u razvoju prilagođenog, personalizovanog koncepta koji odgovara vašim potrebama i energetskim zahtevima, uzimajući u obzir lokalizovane uslove.

Naša misija je da pružimo iskustvo bez premca kreirano prema potrebama klijenata.

Vizija

Distribucija sunčeve energije za izgradnju boljeg sveta.

Kompanija Key4s pruża usluge izgradnje ekološki čiste i isplative solarne elektrane. Korisnici naših usluga su domaćinstva, javne ustanove, komercijalni i industrijski kupci. Od pojedinačnih solarnih modula do kompletnih solarnih parkova.

Distirbucija solarne energije jednog od najiskusnijih timova na polju solarnih rešenja u Srbiji.

Kako funkcionišu
naše elektrane?

  1. Paneli mogu biti pričvršćeni na krov ili zemlju.
  2. Sunce generiše solarnu energiju.
  3. Solarni paneli prikupljaju sunčevu energiju i pretvaraju je u jednosmernu električnu energiju.
  4. Solarni paneli se povezuju sa invertorom.
  5. Invertor transformiše jednosmernu električnu struju iz panela u naizmeničnu, koja se može koristiti na mreži.
  6. Električna energija iz  elektrane može služiti za:
    – sopstvene potrebe
    – isporuku u mrežu/prodaju

SERTIFIKATI

Naše poslovanje je vođeno strategijom održivog razvoja i kontinuiranog unapređenja koje je usklađena sa nacionalnim i međunarodnim standardima, za šta smo nagrađeni raznim sertifikatima i oznakama.

Kao svedočanstvo ove posvećenosti, Key4s je dobio potvrdu relevantnih sertifikacionih tela da su naši sistemi upravljanja, proizvodi, usluge i procesi u skladu sa važećim propisima, kao i nacionalnim i međunarodnim standardima.