IT & Konsalting

Uspešna poslovna budućnost

Posvećeni razvoju održivih i profitabilnih rešenja za naše klijente.

Obezbedićemo vam uslove za kontinuirano unapređenje i poboljšanje vaših poslovnih procesa primenom integrisanog pristupa u cilju obezbeđenja produktivnog poslovnog okruženja

Naš pristup je garancija uspešne poslovne budućnosti, obzirom da će vam Key4s konsalting tim pružiti usluge koje su zasnovane na savremenim trendovima i najboljoj poslovnoj praksi.

Naš cilj je da pomognemo našim klijentima da budu uspešni u poslovanju, kroz različite konsultantske usluge kako bi efikasnije planirali, izvršavali i upravljali poslovim procesima.

Naše usluge za uspešnu poslovnu budućnost

Analiza potreba

Analiza potreba klijenata je osnova kako bi se utvrdila potreba za upravljanje promenama sa ciljem unapređenja poslovanja.

Studije izvodljivosti

Izrada studija izvodljivosti sa planovima implementacije razvojnih rešenja obezbeđuje kontinuirano unapređenje efikasnosti poslovanja.

Standardizacija

Primenom standarda u pružanju naših usluga i standardizacijom poslovnih procesa klijenata obezbeđujemo optimizaciju poslovanja.

Analitika podataka

Primenom alata za analizu, upravljanje i skladištenje podataka omogućavamo praćenje poslovnih trendova i povećavamo efektivnost poslovanja klijenata.

Održivost

Primenom integrisanog i multidisciplinarnog pristupa obezbeđujemo poslovnu održivost naših klijenata kroz uravnoteženje poslovnih procesa.

Finansijsko-poslovni konsalting

Našim klijentima pružamo usluge finansijske, poslovne analize i planiranja na lokalnom i globalnom tržištu u skladu sa savremenim trendovima.

IT konsalting

Našim klijentima pružamo usluge razvoja i unapređenja poslovnih informacionih sistema sa ciljem unapređenja poslovne efikasnosti i obezbeđivanje podrške u odlučivanju, uz primenu najsavremenijih ITC tehnologija.

Tehničko-tehnološki konsalting

Našim klijentima pružamo usluge analize, predloga unapređenja i izrade studija izvodljivosti tehničko-tehnoloških procesa iz oblasti energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije i drugih industrijskih grana.

Reference

Reference u javnom i finansijskom sektoru

Nаši klijenti su ministarstva, organi državne uprave, gradske i opštinske uprave, javna preduzeća, banke i druge finansijske institucije.

Reference u privredi

Naši klijenti su proizvodne kompanije iz raznih industrijskih oblasti, zatim iz oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije, energetike, trgovine, turizma, obrazovanja.

Naši partneri

Nаši partneri su velike domaće i međunarodne konsultantske kuće i IT kompanije.